O nama

Reflexion® studio specijaliziran je za fotografiranje vjenčanja ali i ostale oblike fotografija. Mnoštvo zadovoljnih klijenata, višegodišnje iskustvo u fotografiranju i snimanju te kontinuirano usavršavanje garancija su kvalitete koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Strast, znanje i kreativnost te stalno ulaganje u najmoderniju opremu naši su alati koji doprinose ostvarenju cilja koje dijelimo s našim klijetima – zadovoljstvo. Bilo da se radi o najzahtjevnijoj mladenki ili još zahtjevnijem mladoženji, maloj ili velikoj tvrtki, događaju koji će obilježiti dio vašeg života, spremni smo na kompromise i tražimo dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zadovoljan klijent je na prvom mjestu, a naši radovi nisu samo slike, one statične ili u pokretu. One će ispričati priču – vašoj rodbini, prijateljima ili poslovnim partnerima. Mi ne bilježimo samo vašu povijest već i trenutak, emocije, odnose i povjerenje – profesionalno i dosljedno. Želimo vam pružiti ugodno iskustvo kako bi u budućnosti mogli uživati u dragocjenim trenucima uhvaćenim u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Višestruko smo nagrađivani studio sa pregršt realiziranih projekata i neprestanom željom za eksperimentiranjem, dokazivanjem i napredovanjem. Pogledajte galeriju naših radova i javite nam se sa vašim prijedlozima ili idejama.